Rijschool Boutique, de beste motorrijschool voor je rijbewijs van Gouda

Redouan

Ervaren, gedreven en vakkundig.

Snel je motorrijbewijs halen?

Motorrijles in Gouda

Wil jij snel je motorrijbewijs halen en woon je in of rondom Gouda? Zoek dan niet verder, want instructeur Redouan van rijschool Boutique heeft ruime ervaring met het geven van motorrijles. Zijn aanpak zorgt ervoor dat je met zelfvertrouwen veilig aan het verkeer kan deelnemen en zo op een goede manier je motorrijbewijs kan halen.

Je motorrijbewijs halen in Gouda

Om je motorrijbewijs te halen, zijn er verschillende pakketten beschikbaar. Er wordt altijd gekeken naar een persoonlijke aanpak, welke het best bij jou past. Zo hoef je je geen zorgen te maken over faalangst of zenuwen. Wij zorgen ervoor dat jij met een goed gevoel op de motor stapt en met plezier gaat lessen. Onze instructeur is enthousiast, aanmoedigend en kundig om jou gefocust les te geven, met alle aandacht die daarbij hoort.

Aanrader!!! Ik heb veel plezier gehad met alle rijlessen en snel mijn rijbewijs gehaald…

Extra informatie

Het motortheorie examen

Natuurlijk is het van belang dat je goed de theorie kent. Wat mag wel en wat mag niet qua verkeersregels? In hoeverre zijn er verschillende regels van toepassing op motor rijden? Wij bieden ook theorielessen aan, waardoor je uitstekend voorbereid aan je theorie examen bij het CBR begint.

Algemene Voertuigbeheersing (AVB) en Algemene Verkeersdeelname (AVD) examens van de motor

Tijdens het lessen focussen wij ook op de bijzondere verrichtingen die je gaat doen. Deze bestaan uit 4 clusters waaruit je totaal 7 oefeningen moet doen. Natuurlijk zorgt onze instructeur ervoor dat jij tijdens het motorexamen voertuigbeheersing met uitstekende voorbereiding de oefeningen met parkeren, remmen, uitwijken, slalommen, een achtje draaien en meer kan doen. Kortom wij zorgen dat jij met een goede beheersing van de motor de weg op gaat!

Ook is deelname aan het verkeer natuurlijk erg belangrijk. Wij zorgen dat jij gewoon goed en veilig deel gaat nemen aan het verkeer en vol met zelfvertrouwen je verkeersdeelname examen gaat afleggen. Ons hoge slagingspercentage geeft niet voor niets aan hoe goed wij jou voorbereiden op elke verkeerssituatie!

A1, A2 en A  motorrijbewijs

Er zijn verschillende categorieën van het motorrijbewijs waarvoor je examen kan doen. Dit heeft te maken met je leeftijd en ervaring. Om voor de zwaarste categorie (A) examen te doen, moet je minimaal 21 jaar oud zijn. Maar dat gaat dan wel eerst via het behalen van je A1 (lichtste) en A2 (middel) rijbewijs. Als je voor je 24e je motorrijbewijs categorie A behaalt, dan krijg je de aantekening ‘code 80’ op je rijbewijs. Twee jaar na het behalen van die code 80, of na je 24e verjaardag, mag jij op de zwaarste categorie motor rijden. Deze regels zijn Europees bepaald. Ook kun je natuurlijk rechtstreeks gaan voor je A1, A2 of A rijbewijs afhankelijk of je voldoet aan de vereisten voor het rijexamen.

Contactinformatie

Nieuwsgierig geworden? Wil je een proefles aanvragen?
Neem voor meer informatie over het halen van je motorrijbewijs in Gouda contact met ons op.

Wil je meer informatie? Bekijk dan even de website van de Rijksoverheid. Hier staan alle regels uitgelegd.