Rijschool Boutique
Rijschool Boutique is een rijschool waarbij je verschillende categorieën rijbewijs kunt behalen. Wij zijn gespecialiseerd in het lesgeven van auto, bromfiets en motorrijlessen. Ons doel is om onze kandidaten zo goed mogelijk op te leiden zodat zij zelfverzekerd en zelfstandig de weg op kunnen. Ook hebben wij ervaren  instructeurs. Die geruime ervaring hebben in het begeleiden van leerlingen met o.a. faalangst en nervositeit. Tijdens de lessen wordt de tijd genomen om jou de rijvaardigheden goed aan te leren. Iedere leerling is anders en heeft een andere aanpak nodig. Door onze ruime ervaring met verschillende soorten leerlingen is het mogelijk om lessen op maat te maken, zodat jij op een ontspannen manier aan je rijvaardigheid kunt gaan werken. Samen zorgen we ervoor dat jij je auto of motorrijbewijs snel behaalt en zelfverzekerd de weg op kan!

Autorrijlessen

Snel je rijbewijs halen en veilig en zelfverzekerd de weg op, daar gaan we samen aan werken. De lessen worden afgestemd op jouw niveau, we nemen de tijd om jou de juiste vaardigheden goed aan te leren.

Je lest altijd in dezelfde auto met een vaste instructeur. Een les duurt 60 minuten, maar je kunt ook voor een van onze complete pakketten kiezen inclusief praktijkexamen en een gratis theorieboek!

Motorrijlessen

Het ultieme gevoel van vrijheid en voor vele een droom. Bij Rijschool Boutique kun je snel je motorrijbewijs halen en veilig en zelfverzekerd de weg op. De lessen worden afgestemd op jouw niveau, we nemen de tijd om jou de juiste vaardigheden goed aan te leren.

Je kunt gratis gebruik maken van handschoenen, helmen, jassen en broeken. Deze zijn in alle maten aanwezig. Je lest altijd met dezelfde motor en met een vaste instructeur.

Een AVD les duurt 60 minuten en een AVB 90 minuten, maar je kunt ook voor een van onze complete pakketten kiezen inclusief praktijkexamen en een gratis theorieboek.

Scooterrijlessen

Snel je rijbewijs halen voor scooter of brommer en veilig en zelfverzekerd de weg op. In een cursus van 4 uur leer je alles wat je moet weten voor je praktijkexamen, zodat je snel de de weg op kunt met je scooter of brommer.

Tarieven

Hieronder vind je de prijzen van alle pakketten op een rijtje. Een les duurt 60 minuten en kun je los kopen, maar je kunt ook voor onze complete pakketten kiezen inclusief praktijkexamen en een gratis theorieboek! Vraag een proefles aan om te weten wat het beste bij jou past.
Wat vertellen onze klanten over ons?
Reviews vanuit Google
Heb je vragen?
Bel mij Terug

    Boutique en social media